Известие

Collapse
No announcement yet.

И аз имам проблем с паленето!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И аз имам проблем с паленето!!!

значи имам алфата от две седмици и всичко ми прави впечатление,ниакои неща ги отстраних обаче това много ме дразни и не знам от какво е?значи пониакога не всеки път,например когато е стояла цял ден без да работи колата като и дам стартер първо таблото светва като стартирам и изгася се чува едно изщракване,ниакои път пали от втория път,но един път го направи поне 10 пъти без да запали и се наложи да я бутам докато запали.после като я изгасих след като поработи малко запали веднага.
    дали е акумолатор или несхто по сериозно???
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

а гърми ли е изпускателните тръби ?- когато не е искала да запали 10 пъти ?
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

затегни си клемите на акомулатора!
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
        затегни си клемите на акомулатора!
        преди това ги почисти да няамат нагар, на акумулатора също
        НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

в тоя ред на мисли, най-добре е да сложиш и малко технически вазелин, или ако нямаш такъв подръка, може и грес, за да спира окисляването.
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

проблема бил в акумолатора,смених го с 76амперов дизелов и сега е чакмак,само не знам дали това стартово запалване не е много голямо за колата да не са испорти нещо,като стартер примерно?
            Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Първоначално публикувано от New_Alfa_Maniak
              проблема бил в акумолатора,смених го с 76амперов дизелов и сега е чакмак,само не знам дали това стартово запалване не е много голямо за колата да не са испорти нещо,като стартер примерно?
              нема се плашиш
              НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Working...
              X